موضوع: "کانال سلامت"
از نمک چه می دانید؟
دوشنبه 96/05/23
از گذشته های دور نمک اصلی ترین ماده غذایی بشر بوده و در روایات و احادیث به وضوح تاکید شده به خوردن #نمک !! مخصوصا در اول و اخر غذا تاکید شده که نمک میل شود!
کتاب طب الصادق (ع)
حال چرا نمک دیگر شفا نیست و موجب مرض می شود؟? ایا این نمک همان نمک مورد تایید امامان معصوم (ع) است؟
به دلیل پروژه اسلام هراسی و متنفر کردن مردم از دین از زمان شاه و قبل از ان شروع کردن به تغییر ذائقه مردم و روغن و نمک و ظروف مردم رو گرفتن و با سموم جایگزین کردن!
از دهه 60 یا 70 بود که اسم نمک ید دار با بسته بندی های زرد وارد بازار شد و بهداشت به سرعت نمک های سنگی مردم را جمع می کرد و سم سفیدی با نام نمک وارد سفره های مردم کرد!
بعد از چند سال موج سنگین بیماری ها مردم رو زمین گیر کرد!
روغن های جامد جای خود را به روغن مایع دادن حجامت کنسل شد . طب نوین طوری تبلیغ شد که همه مردم طب جدید را معجزه دانستن!
حال نمک موجود در بازار سرشار از #ید انگلیسی هست که باعث فشار خون بالا و مشکلات شدید گوارشی و قلبی می شود! علاوه بر این با تصفیه نمک کلیه املاح مفید ان از بین می رود و در یک جمله ان نمک سم سفید است!
ما چند نوع نمک داریم !
نمک سمی بهداشتی
نمک دریا حاوی فلزات سنگین
نمک سنگ که به صورت سنگ نمک از معدن خارج می شود!
نمک دریا مخلوط با نمک سنگ که محصول حکیم دکتر روازاده می باشد!
دو نوع نمک اول غیر خوراکی هستن.
اولی به دلیل دستکاری توسط کارخانه های انگلیسی و ماسونی!
و دوم نمک های دریا که بدون در نظر گرفتن الودگی های دریایی و کارخانه های پتروشیمی و … که پسماند زباله ها شون وارد دریا میشه بسته بندی شده اند !(افراد سودجو که غیر مستقیم به دشمن و خود بهداشت بر می گرده!)
و دو مورد دیگر که سنگ نمک و نمک مورد تایید حکیم روازاده هست! به راحتی فشار خون را تنظیم می کند و شما برای همیشه از فشار خون راحت هستید!
راه تشخیص نمک طعام تنظیم فشار خون است!
دقت کنید این دو نوع نمک را نباید داخل ظرف در بسته قرار دهید برای تنظیم فشار همیشه باید در معرض هوا باشد!
‼️به دلیل تخریب حکیم روازاده نمک های تقلبی وارد بازار کردن تا نمک دریا را تخریب کنند!
نمک مورد تایید احیا_سلامت حکیم روازاده در دانشگاه تهران مورد ازمایش قرار گرفته و بهترین نمک طعام است!
همه حواسشون به سایپا وایران خودروست, اما نمیدونن که صنایع غذایی چه بلایی داره سر مردم میاره.
چهارشنبه 96/05/18
فاجعه در صنایع غذایی …
همه حواسشون به سایپا وایران خودروست, اما نمیدونن که صنایع غذایی چه بلایی داره سر مردم میاره.
نامه تکان دهنده یک کارشناس ارشد صنایع غذایی و عضو نظام غذا و دارو و دامپزشکی اصفهان(که تقاضا کرده نامش برده نشه)!!
ایشون مدت زیادی در کارخانه های مطرح صنایع غذایی کشور مشغول به کار بودن..!
بنده کارشناس ارشد صنایع غذایی و عضو نظام غذا و دارو و دامپزشکی اصفهان هستم لذا تجربیاتی که از فعالیت تواین زمینه ها دارم که لازم دونستم به هموطنای عزیزم اعلام کنم .
تغذیه ی کنسرو شده به هیچ عنوان مصرف نکنید!! مجدد تاکید میکنم (به هیچ عنوان مصرف نکنید).
اینجانب طی فعالیت در چندین کارخانه ی موادغذایی با برند معتبر بعنوان مسئول فنی و مدیریت خط تولید اعلام میکنم سطح رعایت بهداشت در تهیه و تولید تغذیه ی مصرفی ملت فوق العاده ضعیف ودر حد صفر میباشد.
استفاده از نیتریک اسید بعنوان نگهدارنده تاحد یک پی پی ام در هزارکیلو ماده غذایی مجاز هست ولی متأسفانه با بیل میریختن تو شیر فاسد و بااون دوغ تهیه میکردن!(کارخانه فوق العاده معتبر)
استفاده ا ز رنگ غیرمجاز وغیر خوراکی + استخوان وامعا و احشا مرغ + پوست مرغ + استفاده از لاشه ی گاو مبتلا به بروسلوز که البته طی فرایندهایی که انجام میشه غیربیماری زا شده ولی بسیار کریح المنظر و شامل تاول های خیلی بزرگ در سطح لاشه هست (که سرشار از هورمون و مواد آنتی بیوتیک هست) در تولید سوسیس وکالباس!!!
پنیر پیتزا ی که در تولید آن از فضولات دامی استفاده شده که منجر به مسمومیت سایر مصرف کنندگان پیتزا وپنیر پیتزا شد وبنده با چشمان خودم دیدم که آقای تولیدکننده رشوه ی ۲۰۰ میلیون تومنی رو پیشنهاد داد برای ساکت موندن موضوع (که البته صدا قضیه در نیومد حالا جریان چی شد نمیدونم!!) میکس شدن امعا واحشا مرغ با سایر افزودنی ها برای تولید سالاد الویه ی مرغ(یکی از معتبرترین تولیدکنندگان)
ودر تجربه ی اخیر بنده در یکی از کارخانجات معتبر استان در زمینه تولید رب هست که متأسفانه حداقل۷۰درصد گوجه ی مصرفی گندیده وکپک زده و آب شستشوی گوجه فوق العاده کثیف دراثر تکرار شستشو و عدم تعویض آب ورعایت بهداشت کارگران صفروهمچنین میکس شدن ضایعات و حشرات و جانوران موجود در مزرعه و گوجه ها مانند سوسک , مارمولک , و به ندرت موش همراه با گوجه های مصرفی برای تولید رب گوجه اونهم با برندی معروف و مطرح و صادراتی میباشد حالا دیگه برندهای ضعیف رو خودتون ارزیابی کنید
ودرنهایت وبا عرض تأسف استفاده از وایتکس در شیربعضی ازگاوداری های صنعتی جهت پایین آوردن بار میکروبی شیر. از اونجایی که این نگهدارنده ها از جذب کلسیم واهن وویتامین B در بدن جلوگیری میکندکه باعث الزایمر,حواسپرتی وریزش مو درسن ۳۵سالگی میشود.
نکته ی قابل توجه اینه که مسئولین فنی ومدیران تولید مشغول در کارخانجات غذایی در صورت اعتراض به وضع بهداشت در تولید منجربه اخراج یا بلوکه شدن حقوق چندماهه شده و هیچ حمایتی از آنها نشده لذا مجبور به سکوت هستند.?
شایان ذکر هست عامل اصلی شیوع سرطان کبد مصرف بی رویه ی محصولات کنسرو شده میباشد.
غذاهایی که اگر 2 بار گرم شوند سرطان زا میشوند
چهارشنبه 96/05/11
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود. هفت نوع مواد غذایی اگر دوبار گرم شود سرطانزا می شود.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
نکات مهم:
تماس هاي گوشي موبايل را با گوش چپ پاسخ دهيد.
دارو را با آب خنک ميل نکنيد.
بعد از ساعت پنج عصر وعدۀ غذائي سنگين ميل نکنيد.
صبح ها آب بيشتر و شبها آب کمتري بنوشيد.
بهترين وقت خواب بين 10 شب تا 4 صبح مي باشد.
بعد از صرف غذا و دارو فورا دراز نکشيد.
هنگامي که باتري موبايل به حداقل رسيده باشد،
به تماس ها پاسخ ندهيد
چون در آن حالت تشعشع آن 1000 برابر مي شود.
مؤسسۀ تحقيقات غذائي آمريکا نتيجۀ جديدي منتشر کرده است:
چاي را با فنجان پلاستيکي ننوشيد،
هيچ غذائي را در ورق يا ظروف پلي اتيلن ميل نکنيد
پلاستيک پلي اتيلن به گرما واکنش نشان داده
و52 نوع سرطان را موجب مي شود.
اين پيام را بخاطر کسانيکه برايتان مهم اند منتشر کنيد.
مهرباني هيچ هزينه اي نداشته،
و رساندن دانش عبادت است..