غذاهایی که اگر 2 بار گرم شوند سرطان زا میشوند
نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود. هفت نوع مواد غذایی اگر دوبار گرم شود سرطانزا می شود.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
۱-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
۲-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
۳-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۴-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
۵- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
۶-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
۷-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
نکات مهم:
تماس هاي گوشي موبايل را با گوش چپ پاسخ دهيد.
دارو را با آب خنک ميل نکنيد.
بعد از ساعت پنج عصر وعدۀ غذائي سنگين ميل نکنيد.
صبح ها آب بيشتر و شبها آب کمتري بنوشيد.
بهترين وقت خواب بين 10 شب تا 4 صبح مي باشد.
بعد از صرف غذا و دارو فورا دراز نکشيد.
هنگامي که باتري موبايل به حداقل رسيده باشد،
به تماس ها پاسخ ندهيد
چون در آن حالت تشعشع آن 1000 برابر مي شود.
مؤسسۀ تحقيقات غذائي آمريکا نتيجۀ جديدي منتشر کرده است:
چاي را با فنجان پلاستيکي ننوشيد،
هيچ غذائي را در ورق يا ظروف پلي اتيلن ميل نکنيد
پلاستيک پلي اتيلن به گرما واکنش نشان داده
و52 نوع سرطان را موجب مي شود.
اين پيام را بخاطر کسانيکه برايتان مهم اند منتشر کنيد.
مهرباني هيچ هزينه اي نداشته،
و رساندن دانش عبادت است..
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط فردوس تراب علی در 1396/05/11 ساعت 01:09:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |